Zenfolio | Jonas Sundberg | The gallery is celebrating 2 (weeks :-)) on saturdag!

The gallery is celebrating 2 (weeks :-)) on saturdag!

March 06, 2015  •  Leave a Comment
English
Friday! The gallery's second week in life, is almost filled. On the agenda this week has been to develop marketing materials such as logo, business cards, flyers etc. Local television commercials in turn.
 
Weather in Strumica could have been better, we have some little sign of spring such as willows have started greenery, but the temperature has again fallen down around 5-10 degrees. At home, it had felt like summer, with such March temperatures but not here - you adapt to the conditions:-).
 
Despite the weather, many interested / interesting people have found it to us. If you live / are in Strumica - even if you are not going to buy something, do not be shy. You are of course welcome in and look, talk photography and art or just "small talk" a little.
Translation of the flyer text:  Vi have art photos from Sweden and Macedonia. Exlusive gifts. Warmly welcome to visit us, near Hotel Esperanto, center of town. Greetings Jonas And Viki.
 

Svenska

Fredag! Galleriets andra vecka i livet är snart till ända. På agendan denna vecka har stått att ta fram marknadsföringsmaterial såsom logga, visitkort, flyers mm. Lokal tv-reklam står på tur. 

Vädret i Strumica kunde varit bättre, vi har visserligen lite vårtecken såsom att pilträden har börjat grönska, men temperaturen har åter fallit ner kring 5-10 grader, hemma hade det känts som sommar med sådana marstemperaturer men inte här - man anpassar sig :-)  

Trots vädret har många intresserade/intressanta människor har hittat in till oss. Om du bor/är i Strumica - även om du inte tänkt köpa något, var inte blyg, så är du såklart välkommen in och titta och t.ex prata foto och konst eller bara "surra en stund" som vi säger hemma. 

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...