Zenfolio | Jonas Sundberg | Strumica carnival 2016 in 25 picture

Strumica carnival 2016 in 25 picture

March 14, 2016  •  Leave a Comment

It became the carnival of the umbrellas. The rain poured down but Strumica rocked on with its centuries-old tradition of the carnival, last Saturday. Locals along with an international set stood ready with umbrellas, cameras, and anticipation at seeing this year masks, dances and creations be made by carnival participants from around Europe and the world.

Svenska

Det blev paraplyernas karneval. Regnet vräkte ner men Strumica trummade på med sin sekelsgamla karnevalstradition i lördags. Ortsborna tillsammans med en internationell besökarskara stod redo med paraplyer, kameror, och förväntan över att få se årets masker, danser och kretioner framföras av karnevalsdeltagare från runt om i Europa och världen.

 

  

     


Comments

No comments posted.
Loading...